День безпечного Інтернету

2018-02-08

День безпечного Інтернету, що проходить 6 лютого під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тебе» щорічно об’єднує мільйони людей заради позитивних змін щодо кібербезпеки.

З нагоди Дня безпечного інтернету та з метою підвищення освіченості з питань безпеки використання цифрових технологій, особливо дітьми та молоддю, у Дунаєвецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів було проведено виховний захід на тему: «Безпечний інтернет».

До дискусії було запрошено дві команди, які розглянули питання: що таке «нік», кожен член команди придумав собі «нік», назвали відомі «соціальні мережі», дискутували: що хорошого і що поганого несуть соціальні мережі, замислились над листом НЕВІДОМОЇ про віртуальний світ.

В ході виховної години кожен учаник написав побажання і приклеїв навпроти «ніка», але ніхто не зміг відгадати, хто кому написав. Це є яскравим прикладом того, що сучасні можливості Інтернету дозволяють залишатись інкогніто при бажанні користувача. Відсутність будь-якої інформації про співрозмовника не дозволяє бути вневненим у ньому. Тому використовуючи соціальні мережі і спілкуючись з людьми без "власного імені", фото, будь-якої інформації про співрозмовника будьте обережні!

Під кінець заходу усі присутні переглянули актуальні у наш час ролики про безпечний Інтернет та виділили основні правила безпечної поведінки в Інтернеті.

Кiлькiсть переглядiв: 571

Коментарi